Ons team

Dorien

Dorien

Ruim 25 jaar ervaring in het verkopen en dagelijks presenteren en uitstallen van de versproducten in de winkel zodat deze om 09.00u klaar is. Dorien is het gezicht van de winkel, klantcontact en deze te woord staan dat is echt haar ding, een op en top gevulde winkel en tevreden klanten geeft haar veel voldoening, alsook het maken van salades en maaltijdsalades. Dorien is dol op asperges & zomerfruit. Hobby’s: sporten in de sportschool, fietsen, wandelen met de hond, knutselen in en om het huis.

Anja

Anja

Ruim 15 jaar ervaring in het werken in de wereld van groente & fruit, een vertrouwd gezicht in onze winkel. In de ochtend vooral actief in onze keuken met het maken, & verpakken van onze verse gesneden groenten, roerbakschotels, salades, fruitsalades en maaltijdsalades, iets wat ze met veel passie, liefde & plezier doet !! Eenmaal klaar “achter de schermen” is ook het winkelen en te woord staan van de klanten iets wat ze graag doet. Anja is dol op bospeen met peultjes en exotisch fruit. Hobby’s: vooral paarden, maar ook ,geocaching, wandelen, taarten bakken en uiteten.

Amy

Amy

Ruim 1 jaar onze zaterdag & vakantiehulp, naast het werken met groente & fruit en het klantcontact, wat ze heel leuk vindt, is ze bezig met de opleiding voor zelfstandig werkend brood & banket bakker niveau 3. Amy is dol op bloemkool en druiven. Hobby’s: bakken, muziek luisteren, uit met vrienden, lezen.

Leon

Leon

Ruim 30 jaar ervaring in het ondernemen en werken in de groente & fruit detailhandel. In de ochtend ondersteund hij graag Dorien met het op orde brengen van de presentatie in de winkel, om daarna Anja te helpen in de keuken, aan het einde van de ochtend bezig met inkoop, planning, boekhouding en ondernemen, om in de middag weer te winkelen en klantcontact te hebben. Hij is in zijn nopjes als de winkel er mooi gevuld bij licht, en bovenal de klanten en medewerkers tevreden zijn en het naar hun zin hebben. Leon is dol op stamppotten en citrusfruit. Hobby’s: wielersport, wandelen met de hond, koken.